find a table to copy and paste in another document


"Excel VBA Help"

 


Play Friv Now - Play Friv Games
Go Back   The Code Cage Forums > Microsoft Topics > Microsoft Word Forum
Our Info Pages:-
The Code Cage - Microsoft Office help

Notices

Microsoft Word Forum Members, post questions in this forum if they are related to using Microsoft Word, this includes Document Properties, VBA Programming & Functionality etc.

New Reply
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Unread 19th January 2014, 18:44
Derek Stephen's Avatar
Derek Stephen Derek Stephen is offline
Junior Member
MS Office Version: MS Office 97
MS Office Skill Level: Proficient with MS Office
 
Join Date: Jan 2014
Location: Clacton, England
Age: 68
Posts: 1
Posts Per Day: 0.00
My Top Tip Count: 0
Thanks to others: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Reputation: 10 (0) Derek Stephen is on a distinguished road
Great_Britain
Default find a table to copy and paste in another document
     Word: VBA   


------ Register to get rid of these "In Post" ads! ------

Category: Word: VBA   

I need to find a table with a heading and copy the full table to enter in another word document

The Code Cage Advertisment
Advertisement

To stop seeing these ads and get other benefits check This page!

  #2  
Unread 30th January 2014, 09:06
broro183's Avatar
broro183 broro183 is offline
The Code Cage Staff
MS Office Version: Excel 2007 @ home & 2010 @ work
MS Office Skill Level: Can use VBA
 
Join Date: May 2009
Location: Waikato, New Zealand
Posts: 742
Posts Per Day: 0.26
My Top Tip Count: 0
Thanks to others: 15
Thanked 50 Times in 50 Posts
Reputation: 801 (23) broro183 is a splendid one to beholdbroro183 is a splendid one to beholdbroro183 is a splendid one to beholdbroro183 is a splendid one to beholdbroro183 is a splendid one to beholdbroro183 is a splendid one to beholdbroro183 is a splendid one to behold
New_Zealand
Default Re: find a table to copy and paste in another document

------ Register to get rid of these "In Post" ads! ------


hi Derek,

Why not add a File?
Providing a file for your particular application will not only get you your answer quicker but will better illustrate your problem, usually when we can see your data (it can be dummy data but must be of the same type) and your structure it is far easier for us to give you a tailored, workable answer to your query
__________________
Rob Brockett. Always learning & the best way to learn is to experience...

The Code Cage Advertisment
Advertisement
New Reply
The Code Cage at Facebookhe Code Cage at Twitter


Tags
copy, document, paste, table

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

The Code Cage Affilliates



http://www.thecodecage.com/forumz tested by McAfee Security http://www.thecodecage.com/forumz tested by McAfee Security

All times are GMT +1. The time now is 18:00.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Template-Modifications by TMS
No part of this board, functionality or creatives may be copied or reproduced either in part or full without the express permission of The Code Cage Team.
Copyright ©2008 - , Simon lloyd.
We are not associated with nor employed by Microsoft in any way, we simply provide resources!
All MS office icons are registered trademarks of the application they represent and are used with permission from Microsoft
UA-8135493-1
Cultural Forum | Study at Malaysian University